Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسم جان‌بابایی روز جمعه در حاشیه بازدید رییس و برخی اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از بیمارستان شهدای ۱۲ دی گنبدکاووس در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این وزارتخانه با همراهی مسوولان شهرستانی تلاش می کند تا این نیاز اساسی اهالی این شهرستان شرق گلستان را هرچه زودتر محقق کند.

شهرستان ۳۷۵ هزار نفری گنبدکاووس دومین شهرستان بزرگ استان گلستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد : تامین اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی موردنیاز بیماران کرونایی بستری در مراکز درمانی کشور و بیماران سرپایی کرونا مورد توجه وزارت بهداشت است.

وی در بخش دیگری یادآور شد: روند و اپیدمی شیوع دلتا کرونا به جز ۲ استان خراسان رضوی و اصفهان در بقیه استان‌ها حالت "پلاتو" یا سطح افقی پیدا کرده است که می‌طلبد رعایت پروتکل‌های بهداشتی و واکسیناسیون با قدرت ادامه یابد. 

رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در این بازدید که معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان حضور داشتند، از روند نزولی شیوع کرونا در استان خبر داد و گفت: این روند در سه روز گذشته ثابت بوده و هم اکنون هزار و ۸۹۹ بیمار کرونایی در مراکز درمانی گلستان بستری هستند که ۵۰ نفر کمتر از روز قبل است.

رعایت پروتکل های بهداشتی لازمه عبور از پیک دلتا کرونا 

عبدالرضا فاضل افزود: در صورت استمرار رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی توسط مردم به احتمال زیاد روند نزولی شیوع کرونا در گلستان ادامه خواهد یافت و این استان از پیک دلتا کرونا عبور خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، حسینعلی شهریاری رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و قاسم جان بابایی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و هیات همراه که صبح امروز جمعه وارد گلستان شدند در ابتدای سفر یک روزه خود از بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص) شهرستان ۱۳۰ هزار نفری کلاله در شرق این استان دیدن کردند.

 سفر رییس و برخی اعضای کمیسیون بهداشت مجلس با درخواست مجمع نمایندگان گلستان از هیات رییسه این نهاد قانونگذار و به منظور بازدید از مراکز بهداشتی و درمانی و بررسی مشکلات دانشگاه علوم پزشکی استان به این خطه شمالی انجام شد.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و هیات همراه در این سفر در هر حوزه انتخابیه به نمایندگی از یک بیمارستان دیدن می‌کنند و در جمع بندی نهایی مشکلات تمام بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی استان به ویژه مواردی که به طور مستقیم و غیر مستقیم با بیماری کرونا مرتبط هست لحاظ می‌شود.

اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و مسوولان ملی و استانی پس از بازدید از بیمارستان کلاله، از بیمارستان شهدای ۱۲ دی گنبدکاووس و حضرت معصومه (س) آزادشهر راهی شهرستان علی آبادکتول شدند.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی گنبدکاووس ویروس کرونا قاسم جان بابایی گلستان آزادشهر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی گنبدکاووس ویروس کرونا مجلس شورای اسلامی گنبدکاووس ویروس کرونا قاسم جان بابایی گلستان آزادشهر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۱۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۲۰۰ مدرسه بزرگ‌مقیاس در کشور

مدیرکل حوزه ریاست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: ساخت ۲۰۰ مدرسه بزرگ‌مفیاس در برنامه هفتم توسعه دیده شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، شهریار خواجه‌صالحانی امروز در جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به احداث مدارس در دولت سیزدهم، اظهار داشت: در طول دولت سیزدهم، 31 هزار و 877 کلاس درس در کشور احداث شده است.

وی با اشاره به کمک 50 درصد از خیرین کشور و اعتبارات دولتی در احداث این تعداد درس در سطح کشور، عنوان کرد: در برنامه هفتم توسعه، قرار است 200 مدرسه بزرگ‌مقیاس در کشور به بهره‌برداری برسد.

مدیرکل حوزه ریاست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به تلاش دولت بر نهضت جهش مدرسه‌سازی، مطرح کرد: از مهمترین برنامه‌های سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، حمایت از خیرین و توجه به معماری ایرانی - اسلامی در ساخت مدارس است.

خواجه‌صالحانی ادامه داد: سند توسعه مدارس استان چهارمحال و بختیاری ضروری است که تدوین شود. همراهی همه دستگاه‌های اجرایی در ساخت و نگهداری مدارس در کنار آموزش و پرورش و نوسازی مدارس لازم است.

وی با اشاره به اینکه خیرین مدرسه‌ساز پیشران ایران قوی هستند، خاطرنشان کرد: باید در خصوص اینکه مدرسه به عنوان کانون پیشرفت و توسعه محله است توجه شود که یکی از برنامه‌های سازمان نوسازی است.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • احداث ۲۰۰ مدرسه بزرگ‌مقیاس در کشور
  • سراب سفره کوه سلسله
  • عملیات ساخت ۴ واحد آموزشی در شهرستان صومعه سرا
  • گنبدکاووس در روز جمعه، پژواک صدای استان گلستان می‌شود
  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • احداث ۲ پل‌ روگذر و زیرگذر در گنبدکاووس قطعی شد
  • توجه به موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری در گتوند
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک