Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@16:05:54 GMT

مجوز جذب ۵۷ هزار نیروی انسانی در وزارت بهداشت صادر شد

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۶۳۸۰۶

مجوز جذب ۵۷ هزار نیروی انسانی در وزارت بهداشت صادر شد

به گزارش ایرنا، حسینعلی شهریاری روز جمعه در حاشیه بازدید از بیمارستان آل‌جلیل شهرستان آق‌قلا واقع در شمال استان گلستان اظهارداشت: نیروهای جذب شده سال گذشته به تعداد ۵۷ هزار نفر بیشتر نیروهای شرکتی و قراردادی وزارت تابعه بودند و تاثیر در جامعه و حل مشکل بیکاری دانش آموختگان نداشته است.

وی با اشاره به گزارشی که ۲ هفته قبل از سوی این کمیسیون به رییس مجلس و از سوی ایشان به رییس جمهوری ارائه شد، خاطرنشان کرد: در این گزارش تاکید شده به منظور رفع خستگی روحی و جسمی کادر درمان به ویژه در شرایط خاص و حاد کرونایی، با تصویب بودجه مناسب مطالبات کادر درمان پرداخت شود تا آنان بتوانند با روحیه و انگیزه بیشتری در این شرایط به کار خود ادامه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: رییس مجلس شورای اسلامی این کمیسیون را مجاب کرد تا در مدت ۴۸ ساعت گزارشی از وضعیت بهداشت و درمان کشور به ویژه در بخش کرونا به رییس جمهوری ارائه دهد که این گزارش در کمتر از مدت زمان تهیه شده با ۲۰ ماده تهیه و تحویل رییس مجلس شد تا از سوی رییس مجلس و سلسله مراتب تقدیم رییس جمهوری شود.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به بخش‌های از این گزارش یادآور شد: در این گزارش تاکید شده بود تا مسئولان  مربوطه کشوری و همه استان‌ها نظارت بیشتری بر اجرای تجمعات و محدودیت‌ها داشته باشند و مدیریت خود را بهینه نمایند.

شهریاری اضافه کرد: از آنجایی که تنها راه قطع زنجیره کرونا واکسیناسیون حداقل ۷۰ درصد جمعیت واجد شرایط کشور است، دولت را ملزم کردیم تا شرایط واردات ۱۲۰ میلیون دُز واکسن به کشور را فراهم نماید.

وی تصریح کرد: همچنین در این گزارش از کمیته علمی کرونا خواسته شده در خصوص درمان و داروهایی که در این زمینه تجویز می‌شود، اظهار نظر نماید، زیرا بنا به گزارشات رسیده بسیاری از این داروها تاثیری در درمان و بهبودی افراد مبتلا به کرونا ندارند.

وی ادامه داد: تا ۲ هفته قبل ۷۲۰ میلیون دلار برای واردات آمپول رمیدسیویر به کشور هزینه شد که نتایج علمی نشان داده است این دارو تاثیری بر این ویروس ندارد.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر استفاده از طب سنتی برای درمان کرونا را از دیگر مواد ارائه شده این گزارش ذکر و اضافه کرد: البته از طب سنتی باید به عنوان کمک درمان استفاده شود و همچنین تاکید شده تا از سیستم‌های آی تی و تلفن‌های هوشمند جهت رصد افراد مبتلا به این ویروس استفاده شود.

شهریاری تصریح کرد: عمده مشکل اصلی در مورد کرونا رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی از جمله زدن ماسک و فاصله گذاری اجتماعی است که سبب شده هر روز شاید افزایش آمارهای مبتلایان و فوتی‌ها باشیم.

وی تصریح کرد: حتی در سفر امروز ما هم با توجه به محدودیت‌های بیمارستانی و وجود افراد مختلف فاصله گذاری اجتماعی رعایت نشده است.

وی بیان کرد: متاسفانه برخی از مردم به عادی انگاری و ساده انگاری توجه بیشتری نسبت به رعایت شیوه نامه ها دارند و یا زدن واکسن را مانع ابتلای مجدد می‌دانند، در صورتی که براساس گزارشات رسیده داخلی و خارجی افرادی که حتی ۲ دُز را زده باز هم با شدت کمتری درگیر این ویروس و بیماری شده‌اند.

حسینعلی شهریاری رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و قاسم جان بابایی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و هیات همراه که صبح امروز جمعه وارد گلستان شدند در ابتدای سفر یک روزه خود از بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص) شهرستان ۱۳۰ هزار نفری کلاله در شرق این استان دیدن کردند.

سفر رییس و برخی اعضای کمیسیون بهداشت مجلس با درخواست مجمع نمایندگان گلستان از هیات رییسه این نهاد قانونگذار و به منظور بازدید از مراکز بهداشتی و درمانی و بررسی مشکلات دانشگاه علوم پزشکی استان به این خطه شمالی انجام شد.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و هیات همراه در این سفر در هر حوزه انتخابیه به نمایندگی از یک بیمارستان دیدن کرد و در جمع بندی نهایی مشکلات تمام بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی استان به ویژه مواردی که به طور مستقیم و غیر مستقیم با بیماری کرونا مرتبط هست لحاظ می‌شود.

اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و مسوولان ملی و استانی پس از بازدید از بیمارستان کلاله، از بیمارستان شهدای ۱۲ دی گنبدکاووس و حضرت معصومه (س) آزادشهر راهی شهرستان علی آبادکتول شدند و از آنجا به آق قلا آمدند.

این گروه پس از آق قلا راهی شهرستان بندرترکمن و بازدید از بیمارستان این شهر خواهند شد و سپس با حضور در بیمارستان صیاد شیرازی گرگان از بیماران و وضعیت این بیمارستان بازدید خواهند کرد و گزارش جمع بندی سفر نیز پس از آن ارائه خواهد شد.

برچسب‌ها کرونا گرگان آق قلا حسینعلی شهریاری گلستان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا گرگان آق قلا کرونا گرگان آق قلا حسینعلی شهریاری گلستان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مجلس شورای اسلامی رییس مجلس آق قلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۳۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت : محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: محموله روغن آفتابگردان آلوده به سموم دفع آفات، از نظر سازمان غذا ودارو امکان ترخیص و مصرف ندارد.

به گزارش تسنیم؛ اخیراً انتشار خبر توزیع بیش از ۴۷ هزار تن روغن آلوده و مسموم و تاریخ گذشته در برخی از رسانه‌ها، جنجال به پا کرده است. براساس ادعای برخی رسانه‌ها، با وجود تأکید صریح سازمان غذا و دارو مبنی بر مسمومیت روغن‌ها به سموم کشاورزی و آفت‌کش‌ها و تاریخ مصرف گذشته بودن روغن‌ها، دستور ترخیص بیش از ۴۷ هزار تن از آن‌ها و توزیع در کشور، صادر شده است.

یوسف صادقیان؛ مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار تسنیم با بیان این که این میزان روغن خام آفتابگردان در سال ۱۴۰۰ وارد کشور شده است، اظهار کرد: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه‌برداری و آنالیز این روغن در آن زمان اقدام کرده است که به دلیل مغایرت در باقی مانده سموم دفع آفات نباتی، این محموله نتوانست مجوز ترخیص اخذ کند.

وی افزود: واردکننده این روغن درخواست نمونه‌برداری مجدد را ارائه کرد که باتوجه به اینکه کالا، یک کالای استراتژیک بود سازمان غذا و دارو با این درخواست موافقت کرد که این آزمایشات مجدداً تکرار شد. سه مرحله نمونه‌برداری و پنج بار آزمایش انجام شد و در همه موارد نمونه‌برداری، عدم انطباق در باقی مانده سموم دفع آفات محرز شد.

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بیان کرد: در همین راستا هم به صاحب کالا و هم به معاونت غذا و داروی هرمزگان، عدم ترخیص و لزوم مرجوع کردن آن ابلاغ شد. این آزمایشات هم در آزمایشگاه‌های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشوری در حوزه غذا انجام شده و بنابراین اعلام می‌کنیم که این محموله روغن از نظر سازمان غذا ودارو امکان ترخیص و مصرف ندارد و اقدامات قانونی نیز توسط مرجع قضایی در دست اقدام است تا این کالا مرجوع شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • وزارت بهداشت : محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد
  • ۵۰ درصد ایرانی ها از بیماری های دهان و دندان رنج می برند
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک