Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا منادی سفیدان شامگاه دوشنبه در حاشیه بازدید از موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی و سایت کارآزمایی بالینی واکسیناسیون رازی کووپارس افزود: با ورود به موضوع واکسن کرونا، موسسه رازی فرزند جدیدی به دنیا آورده و یک موسسه دیگری شکل گرفته که این شکل گیری به شکل فیزیکی نیست بلکه موسسه دچار دگردیسی رو به جلو شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منادی سفیدان گفت: رازی امروز این امکان را دارد واکسنی نوترکیب بسازد که چنین اتفاق مبارکی برای کشور ما سرمایه بزرگی است.

وی با بیان اینکه هشت هزار و ۷۵۰ جرم بیماری زا و پاتوژن داریم که انسان و حیوان را بیمار می کند، افزود: از این تعداد ۸۳۴ مورد در خصوص بیماری های مشترک بین انسان و دام است یعنی حدود ۵۰ درصد مشترک می باشد.

رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به بیماری تب مالت به عنوان یکی از بیماری های خطرناک مشترک بین انسان و دام اشاره و تصریح کرد: در صورتیکه فرد به این بیماری دچار شود تا پایان عمرش ضمن تحمل دردهای فراوان امکان درمان کمی دارد که دانشمندان این موسسه با تولیدات خود تستی را در دام انجام می دهند که با شناسایی دام آلوده، دام حذف می شود ولی اگر شناسایی نشود ۱۰ ها نفر را مبتلا می کند.

منادی سفیدان با تاکید بر اینکه در موسسه سرم سازی رشته واکسینولوژکی به عنوان یک رشته جدید باید ایجاد شود، افزود: با تولید واکسن رازی کووپارس در این موسسه انقلابی شده که شاید هنوز محققان این موسسه متوجه اهمیت کار خودشان نشده باشند زیرا یک سرم سازی جدید با علم جدید متولد شده که تکیه گاهی برای حکومت است که سلامت را برای مردم تامین می کند.

رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اطمینان خاطر داد که کمیسیون آموزش پشتوانه رازی خواهد بود.

وی خطاب به دست اندرکاران موسسه رازی  گفت: با مشاهده فعالیت های موسسه رازی شور و شعف و حس زندگی در فرد ایجاد می شود.

موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در کرج مستقر است.

برچسب‌ها موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی تب مالت کرج واکسن رازی کوو پارس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی استان البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی تب مالت کرج موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی تب مالت کرج واکسن رازی کوو پارس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی استان البرز کمیسیون آموزش موسسه رازی سرم سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۷۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی آمادگی ۴۰۰۰ خانوار قزوینی برای مواجهه با مخاطرات

رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی قزوین گفت: ۴۰۰۰ خانوار در استان قزوین برای آمادگی مواجهه در برابر مخاطرات طبیعی طی هفته سلامت، ارزیابی شدند.

عبدالله دیده‌بان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین با بیان اینکه هفته سلامت بهانه‌ای برای تشدید در ارائه خدمات نظام سلامت و ترویج فرهنگ مراقبت و سلامت در خانوارها است، اظهار کرد: به همین مناسبت ۴۰۰۰ خانوار در استان قزوین برای آمادگی مواجهه در برابر مخاطرات طبیعی طی هفته سلامت ارزیابی شدند.

وی افزود: با همت بهورزان، مراقبین سلامت و کارشناسان حوزه بهداشت طی ۱۰ روز اول اردیبهشت ماه موفق به ارزیابی ۴ هزار نفر از خانوارهای شریف استان قزوین در خصوص میزان آمادگی در مواجهه با مخاطرات و بلایا شده‌ایم.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی-درمانی استان قزوین خاطرنشان کرد: در طی این ارزیابی‌ها برای خانوارهایی که نیاز به آموزش دارند، در خانه‌های بهداشت، پایگاه‌ها و مراکز خدمات جامع سلامت جلسات آموزشی برگزار شده و به صورت فردی و یا گروهی نحوه مدیریت خطر بلایا و حوادث آموزش داده شده است.

دیده‌بان تصریح کرد: طی این مدت تعداد ۳ هزار و ۵۱۹ خانوار استان قزوین در زمینه مواجهه با مخاطرات، زلزله و سیل در مراکز بهداشت آموزش داده شده‌اند و این برنامه همچنان در سرفصل برنامه‌های مراکز بهداشت استان قرار داشته و ارزیابی و آموزش خانوار در این زمینه طی سال ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.

آغاز پویش سلامت دهان و دندان در قزوین

وی از آغاز پویش سلامت دهان و دندان با اجرای برنامه‌های بهداشتی و آموزشی در استان قزوین از امروز تا ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: پویش سلامت دهان و دندان از امروز هفدهم اردیبهشت با اجرای برنامه‌های بهداشتی و آموزشی با شعار «دهان دریچه سلامت» در استان قزوین آغاز شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین افزود: بیماری‌های دهان و دندان افراد را در طول زندگی تحت تأثیر قرار می‌دهد، خوشبختانه بیشتر بیماری‌های دهان و دندان تا حد زیادی قابل پیشگیری هستند و در مراحل اولیه درمان می‌شوند.

دیده‌بان ادامه داد: شایع‌ترین بیماری‌های دهان و دندان، پوسیدگی دندان، بیماری‌های شدید لثه، بی‌دندانی و سرطان دهان است. در طول دوره زندگی سلامت دهان بر سلامت عمومی افراد اثرگذار است و تأثیر مهمی بر کیفیت زندگی افراد دارد بدین صورت که می‌تواند در تغذیه، عملکرد روزانه، تعاملات اجتماعی و اعتماد به نفس افراد تأثیر داشته باشد.

وی با بیان اینکه دندان‌پزشکان و مراقبان سلامت ممکن است اولین کسانی باشند که در معاینه افراد متوجه علائم بسیاری از بیماری‌ها شوند، گفت: آحاد جامعه در صورت وجود مشاهده هرگونه علائم و مشکلات دندانی به مراکز خدمات جامع سلامت دارای واحد دندانپزشکی مراجعه کنند.

کد خبر 751112

دیگر خبرها

  • ساختمان سازی، بیشترین حوادث کار را در لرستان دارد
  • ارزیابی آمادگی ۴۰۰۰ خانوار قزوینی برای مواجهه با مخاطرات
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • زمان افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان مشخص شد/ رییس کمیسیون تلفیق بودجه درباره همسان‌سازی حقوق چه گفت؟
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • انجام ۶۰ نظر سنجی در موسسه افکارسنجی ملت
  • اهتمام مجالس آسیا به‌ تقویت ابعاد نظارت همگانی